Απόλαυσε άρωμα, ζήσε την εμπειρία!

To όνομα “Aroma” δεν είναι τυχαίο. Για μια μοναδική εμπειρία καφέ δεν αρκεί η αληθινή γεύση. Χρειάζεται και το ξεχωριστό άρωμα που κάνει τον καφέ μας μοναδικό. Γιατί για εμάς ο καφές δεν είναι απλά μια καθημερινή συνήθεια. Είναι μια καθημερινή απόλαυση!

Στη χώρα μας ο καφές έχει παράδοση και ιστορία. Από τα καφενεία μέχρι και τα αναψυκτήρια της
παλιάς γενιάς, ο καφές είναι θεσμός. Στο Aroma Caffe συνεχίζουμε την παράδοση αυτών ακριβώς των χώρων αλλά με φρέσκια ματιά και σύγχρονες υπηρεσίες.

Ειδίκευσή μας είναι το delivery. Ένα Aroma Caffe είναι κοντά σας και σε λίγα λεπτά ο αγαπημένος σας καφές θα είναι στο σπίτι, τη δουλειά ή όπου αλλού θέλετε.

Με αγάπη και γνώση γι’ αυτό που κάνουμε δημιουργήσαμε το μοναδικό χαρμάνι “Blend” που μπορείτε να βρείτε μόνο στα καταστήματά μας. Οι περίπου 700 πελάτες που εξυπηρετεί καθημερινά κάθε μας κατάστημα γνωρίζουν τη διαφορά…

Όλοι οι καφέδες μας είναι 100% Arabica, από τις καλύτερες ποικιλίες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε σταθερά χαρμάνια με κορυφαία ποιότητα στην πρώτη ύλη και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Προμηθευτής μας είναι η εταιρεία Vittorio, μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες στο χώρο. Αυτό εγγυάται ένα προϊόν με κορυφαία standards.

Δοκιμάστε, ακόμα, ροφήματα, σοκολάτες, φρέσκους χυμούς, λαχταριστά ζεστά σάντουιτς, μικρογεύματα και snack για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα φρέσκα και επιλεγμένα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας.

Close Menu

Κάν' το Aroma Caffe Empire​

Αν επιθυμείς να εντάξεις το δικό σου καφέ-αναψυκτήριο στο δίκτυο Aroma Caffe Empire, στείλε μας το μήνυμά σου κι εμείς θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τον τρόπο με το οποίο θα αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου.