Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορία

Από το 2012 που άνοιξε το πρώτο Aroma Caffe στη Νίκαια δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Όμως στα χρόνια που μεσολάβησαν, κάθε νέο μας κατάστημα γινόταν γρήγορα συνώνυμο του καφέ σε όποια περιοχή και αν άνοιγε. Μας αγκαλιάσατε αμέσως και μας ανταμείψατε για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η ιστορία μας όμως πάει πολύ πιο πίσω. Οι δημιουργοί του Aroma Caffe έχουν μακρόχρονη πείρα στον καφέ. Και πάνω σε αυτήν την πείρα έχτισαν ένα μεγάλο brand στο χώρο της σύγχρονης εστίασης.

Η οικογένεια του Aroma Caffe μεγαλώνει συνεχώς και μέχρι σήμερα αριθμεί 32 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Και συνεχίζουμε!

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και το καλύτερο service στους πελάτες μας. Και επειδή ο καφές είναι η μεγάλη μας αγάπη, προσφέρουμε τα πιο γευστικά και αρωματικά χαρμάνια για να κάνουμε τον καθημερινό σας καφέ μια απολαυστική εμπειρία.

Πάντα λειτουργούμε με βάση το σεβασμό προς τον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας. Έτσι καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να κερδίσουμε την προτίμηση του κοινού. Έτσι κάνουμε τους συνεργάτες μας να αντιλαμβάνονται ότι επένδυσαν σε ένα στέρεο δίκτυο με διαρκή ανάπτυξη.

Με αυτές τις αρχές ξεκινήσαμε και αυτές θέτουμε ως αφετηρία για τις ενέργειές μας. Γιατί γνωρίζουμε πως ο άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι ο πυρήνας της βιώσιμης ανάπτυξης.

Δίκτυο

Το δίκτυο μας άρχισε να αναπτύσσεται πρώτα στα δυτικά προάστια και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Σύντομα επεκτάθηκε σε όλη την Αθήνα, ενώ πρόσφατα άνοιξε το πρώτο Aroma Caffe στη Ρόδο, στην Πάτρα και στην Κύπρο. 

Όλα τα καταστήματα βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία που επιλέχθηκαν προσεκτικά και με βάση μια σειρά από μεταβλητές.

Στόχοι

Από την αρχή της λειτουργίας μας θέσαμε στόχους και αναπτύξαμε τα εργαλεία για να τους πετύχουμε. Με σαφές και σωστά δομημένο πλάνο έχουμε καταφέρει να:

  • προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία εστίασης
  • βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας σε επίπεδο προσφερόμενων προϊόντων αλλά και εξυπηρέτησης
  • να αναγνωρίζουμε έγκαιρα τις τάσεις της αγοράς, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά
  • να διατηρούμε και να καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών

Εταιρική κοινωνική Ευθύνη

Τα AROMA Caffe έχουν ενσωματώσει στην φιλοσοφία τους την εταιρική κοινωνική ευθύνη, συνεισφέροντας και συμμετέχοντας στα δρώμενα της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, με συγκεκριμένες δράσεις όπως:

  • χορηγίες σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις
  • δωρεές σε σχολεία και δήμους
  • δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους
  • εκπτώσεις σε ανέργους
  • εκπτώσεις σε φοιτητές
  • εκπτώσεις σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας

Κατ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στο περιβάλλον. Κύριος άξονας των σχετικών πρωτοβουλιών είναι να συνδράμουν στην αποτελεσματικότητα της εκάστοτε τοπικής κοινωνικής δομής.

Close Menu

Κάν' το Aroma Caffe Empire​

Αν επιθυμείς να εντάξεις το δικό σου καφέ-αναψυκτήριο στο δίκτυο Aroma Caffe Empire, στείλε μας το μήνυμά σου κι εμείς θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τον τρόπο με το οποίο θα αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου.