Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα
  • Εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εστίασης
  • Εξειδίκευση στις παροχές delivery
  • Σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη
  • Διασφάλιση ποιότητας μέσω σαφών και αυστηρών διαδικασιών
  • Συνολικές ενέργειες marketing
  • Συνεχής έρευνα για την Ανάπτυξη του μενού
Υποστήριξη

Κατά την διάρκεια προετοιμασίας του καταστήματος

Η AROMA caffe είναι κοντά στον επενδυτή από την αρχή κατά την διαδικασία εύρεσης και επιλογής σημείου. Με την επιλογή του σημείου υπάρχει υποστήριξη στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του καταστήματος. Με το ξεκίνημα της νέας επιχείρησης θα είμαστε δίπλα σας προσφέροντας υποστήριξη για την επιλογή του προσωπικού, την εκπαίδευση του αλλά και εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος γενικότερα.

Λειτουργία καταστήματος

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη ισχυρού πελατολογίου, για το κατάστημα σας. για το σκοπό αυτό σας καθοδηγούμε στην σύνταξη ενός αποτελεσματικού marketing plan, αλλά και επιμέρους προγραμμάτων προώθησης για την περιοχή σας.

Εκπαίδευση

Κάθε νέος συνεργάτης της εταιρίας συμμετέχει σε προγράμματα όπου καταρτίζεται σε θέματα που αφορούν μάρκετιγκ, διοίκησης, χρηματοοικονομικά, επικοινωνίας. Καθώς και θέματα που αφορούν τη λειτουργία του καταστήματος, παρασκευή προϊόντων, παραγγελίες, εξυπηρέτηση πελατών, τοπική προώθηση πωλήσεων, merchandising κ.λπ.

Εκπαίδευση κατά τη διάρκεια λειτουργίας

Η εκπαίδευση είναι συνεχής και μετά το πρώτο διάστημα λειτουργίας, αφού κάθε μέλος της ομάδας AROMA Caffe, ενημερώνεται για νέες μεθόδους, νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που του έχουν δημιουργηθεί και θα ήθελε υποστήριξη.
Στόχος
Ο στόχος μας είναι η δημιουργία καταστημάτων σε κάθε αστικό κέντρο της Ελλάδος, έχοντας ένα σαφές πλάνο ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη ποιότητα και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο και την φήμη του ονόματος AROMA Caffe.
Σε ποιους απευθύνονται
  • Σε κάθε ηλικιακό group καθώς σε όλα τους καφέδες και τα ροφήματα χρησιμοποιούνται πρώτης ποιότητας υλικά και διαδικασίες παρασκευής
  • Σε κάθε οικονομικό κλιμάκιο εισοδήματος αφού οι τιμές είναι ιδιαίτερα προνομιακές
  • Σε όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καφέ ή ένα ρόφημα μαζί με ένα μικρό χορταστικό γεύμα σε ένα ευχάριστο χώρο ή να το πάρουν μαζί τους
Επιχειρηματική Στρατηγική
Η μητρική εταιρία έχει καταρτίσει ένα απόλυτα δομημένο πακέτο franchise, από το οποίο προκύπτουν αμοιβαία οφέλη τόσο για τον franchisor, όσο και για τον franchisee.
Προνόμια Franchise
Η εγγύηση του brand name AROMA Caffe και η δυναμική της εταιρίας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση.
Η AROMA Caffe στηριζόμενη στο ισχυρό υπόβαθρο που έχει αναπτύξει μετά από την 5ετή ανοδική της πορεία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, με γνώση στην οργάνωση δικτύων και διαθέτοντας ένα αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο σύστημα οργάνωσης, δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους επιχειρηματίες να ενταχθούν σε ένα ισχυρό δίκτυο.
Γίνε εσύ ο επόμενος συνεργάτης...
✔ Αν συμφωνείτε με τα παραπάνω κι επιθυμείτε να γίνετε μέλος του ομίλου AROMA Caffe, επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω κι ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας κατάστημα!
 
 

Ονειρεύεστε τη δική σας επιχείρηση;

Ονειρεύεστε τη δική σας επιχείρηση;

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Γίνε εσύ ο επόμενος συνεργάτης

Γίνε εσύ ο επόμενος συνεργάτης

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Ζητούνται συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Ζητούνται συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο aromacaffe.gr, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας στη συσκευή σας.